Abonneren  Inloggen

Een jaar tot Drupa

17 juni 2019

Op 16 juni 2020, om 10 uur ’s morgens, opent Drupa 2020 zijn deuren. Een ding is nu al zeker: het gaat weer groots worden. Met 1.800 standhouders uit vijftig landen is het aantal aanmeldingen groter dan een jaar voor Drupa 2016 het geval was.

De belangrijkste landen wat betreft het aantal standhouders zijn Duitsland, Italië, Japan, China (!), Engeland en Nederland. Opmerkelijk is dat grote spelers volgens de beursorganisatie hun innovatiecyclus expliciet aanpassen op de Drupa-frequentie. Namen worden daarbij helaas niet genoemd.
Verder kondigt Drupa nu al aan dat er een nieuwe app zal komen en een nieuw matchmaking-systeem om bezoekers en standhouders te koppelen. Om bezoekers beter wegwijs te maken op de megabeurs komt er voor het eerst ook een ‘wayfinding’-tool. Geen overbodige luxe met zo’n 18 à 20 hallen om te bezoeken. Een kaartje kopen kan overigens nog niet; de online ticketshop gaat in september open.