Abonneren  Inloggen

PPP Nederland Onderneming van het Jaar

16 januari 2024

Signbedrijf PPP Nederland is verkozen tot Onderneming van het Jaar. Die mooie prijs geldt voor de regio Dronten. Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) maakte de winnaars tijdens het Nieuwjaarsfeest bekend.

‘Slagvaardig het nieuwe jaar in gaan’ was het thema van het Nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) waarbij PPP Nederland werd verkozen tot Onderneming van het Jaar 2023. Meeples Bordspellen nam de prijs Talent van het Jaar 2023 in ontvangst, en Time 4 Sushi werd Detaillist van het Jaar 2023.

Waardering voor bedrijfsvoering

De jury sprak over alle genomineerden de waardering uit voor de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd. Naast PPP Nederland (3de en 4de van links op de foto) waren ook WOUDA Installatietechniek uit Dronten en Kraaikamp Wagenbouw uit Biddinghuizen genomineerd voor de titel Onderneming van het Jaar, drie bedrijven met al een lange geschiedenis in Dronten. In de categorie Talent van het Jaar waren Autobedrijf van den Bosch en Van Oossanen Dronten de andere twee genomineerden. Genomineerd voor Detaillist van het Jaar waren, naast winnaar Time 4 Sushi, Ballonnen en Meer en Sterk in Zicht.

Van standconcepten tot wrappen van trams

PPP Nederland is een grootformaat digitaal printbedrijf dat opvallende uitingen voor visuele communicatie in Europa levert. Kijk maar eens op de site, want het gaat van standconcepten tot het wrappen van hele trams.

Lees meer op OVDD.

Bron: Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).