Abonneren  Inloggen

Papier en platen tot 50% goedkoper: Unitedprint met nieuw inkooppartnerprogramma

23 januari 2024

Advertorial

Unitedprint's Papier en platen van drukkers voor drukkersservice, gelanceerd in de zomer van 2023, blijkt nu al erg populair in de Europese drukindustrie. Met tot 50% lagere inkoopprijzen en onbeperkte beschikbaarheid van papier van hoge kwaliteit en eersteklas drukplaten, geeft het inkooppartnerprogramma van Unitedprint drukkers uit heel Europa toegang tot hun belangrijkste materialen overeenkomstig de markt en de concurrentie.

Januari 2024: Verdere prijsverhogingen

Terwijl Europese papier- en drukplatenfabrikanten recordwinsten rapporteren, worden drukkerijen geconfronteerd met een aanzienlijk tekort aan materialen in combinatie met enorme prijsstijgingen voor hun belangrijkste grondstoffen zoals papier en platen. Bekende fabrikanten hebben al verdere prijsstijgingen aangekondigd voor het nog jonge jaar. En dat terwijl de concurrentie tussen digitale en tastbare communicatie nog nooit zo groot is geweest.

De oplossing van Unitedprint: “Papier en platen van drukkers voor drukkers”.

Als ‘first mover’ en Europees marktleider in de online printindustrie biedt Unitedprint nu een uitweg uit deze vermijdbare ontwikkeling met haar nieuwe inkooppartnerprogramma. Het aanbod omvat gecoat en ongecoat papier in plaat- en rolvorm en hoogwaardige drukplaten. Klanten profiteren van inkoopprijzen die tot 50% onder het huidige marktprijsniveau liggen.

De inkoopvoordelen bij Unitedprint:

  • Van drukkers voor drukkers collegiaal eerlijk.
  • Tot 50% onder de huidige marktprijzen.
  • Voor digitale, offset en webdrukkers.
  • 100% PEFC-gecertificeerd papier.
  • Conventionele en procesloze platen.
  • Individuele formaten en hoeveelheden.
  • Monsters beschikbaar en materiaaltesten mogelijk.
  • 100% verzekerd, 0% risico.

Gegarandeerde kwaliteit

Alle door Unitedprint aangeboden papieren zijn 100% PEFC-gecertificeerd en geschikt voor digitale en offsetdruk. Unitedprint garandeert bij alle verkochte papieren en borden een absoluut professionele en geteste materiaalkwaliteit en een 100% betrouwbare levering. Geïnteresseerden kunnen nu vrijblijvend monsters aanvragen en volledig ongecompliceerde materiaaltesten uitvoeren. Gekwalificeerde contactpersonen van Unitedprint zijn te allen tijde beschikbaar voor alle vragen en verzoeken.

Bezoek de website van Unitedprint voor meer informatie