Abonneren  Inloggen

Benelux Online Print Event 2024: Shaping Tomorrow’s Future

13 maart 2024

VIGC heeft het programma bekendgemaakt van het BOPE event (Benelux Online Print Event) 2024. Het thema e-commerce in de grafische sector staat daarin centraal. De zesde editie van het evenement vindt op 24 april plaats in Vestar, een gloednieuwe, state-of-the-art event- en congreslocatie in het hart van Antwerpen.

Met “Shaping Tomorrow’s Future” wil VIGC inspireren en motiveren om mee de toekomst van Online Print te bepalen. ‘De Online Print sector heeft een enorme groei gekend de laatste 3 jaar en is nog lang niet uitontwikkeld’, aldus VIGC. ‘Er liggen nog veel kansen die zeker niet enkel te verzilveren zijn door grote spelers. Ook KMO's kunnen hier hun voordeel mee doen, mits ze op een creatieve en ondernemende manier naar de toepassingsmogelijkheden van Online Print kijken.’

Met sprekers uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland blijft BOPE ook dit jaar inzetten op het delen van nationale en internationale inzichten. Een overzicht van het programma vind je hieronder:

  • Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon: Join the Online Print heartbeat – shape your future in print
  • Antoine Roux (FR), CEO PrintOclock: Online Print in Frankrijk
  • Pieter De Buysser (BE), Oprichter NXTGN: Generative AI in de grafische sector: van bedreiging naar opportuniteit
  • Carl Van Rooy (BE), Senior Innovation Consultant VIGC: Online Portals als sleutel tot innovatie voor labels en verpakkingen
  • Mark Van Heusden (NL), CEO en oprichter van Sparkles: Hoe word je marktleider in een nichemarkt?

Daarnaast zijn er, onder leiding van moderator Peter Luit, een aantal panelgesprekken. Bij het panelgesprek omtrent ondernemerschap, komen Tino Cucca (Country Manager Pintdeal.be), Marco Aarnink (CEO Print.com) en Wouter Haan (CEO Simian) aan het woord. Het 2e panelgesprek gaat met Leon Van Nunen (CEO ControlMedia) en Franky De Meyer (CEO en oprichter Publi-FDM) dieper in op technologie: automatisatie en organisatorische focus in online print.

Jos Steutelings, Managing Director VIGC is alvast enthousiast: ‘Na al vijf succesvolle edities verheugen we ons opnieuw naar deze topdag vol kennis en netwerking. Dit jaar zal BOPE plaatsvinden in Vestar, een unieke locatie in het centrum van Antwerpen. We zullen smullen van internationale pioniers, die zullen zorgen voor nieuwe inzichten voor de deelnemers om van 2024 opnieuw een succesjaar te maken in de print industrie.’

Het volledige programma is te vinden op de website van BOPE24, waar ook kaarten voor het evenement besteld kunnen worden.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief